Teezus -klær startet tilbake i mai i år siden eieren, Jeffery Cheung, ønsket å gi noe spesielt til tee -skjortene som ble oppdaget i dag. Mange av navnebrandbransjene i vår moderne dag har gått fra å produsere kunstverk så vel som utrolige grafiske tees til logo-ed vanlige skjorter. Han ønsket å gi nytt liv til Tee Shirts -markedet ved å integrere unike kunstverk med høykvalitets tee -skjorter, men likevel holde kostnadene rimelige. Etter mange lange timer med å håndtere tegnebrettet, ble Teezus klær født.
Selv om Teezus -klær begynte som bare et par påvirket skisser, har det nå endt opp med å bli en ny livsstil. Teezus-klær bringer en ny opplevelse til den typiske t-skjorten.
Målet er å lage en tee -skjorter som ikke bare er vakker, uansett hvor behagelig også. Skjortene er laget av 100% preshrunk, bomull i myk følelse, så vel som blekkene våre er av størst kvalitet.
Teezus -klær ble introdusert på Kickstarter så vel som det vil løpe med 12. oktober.
Denne Kickstarter har 10 forskjellige stiler å velge mellom. Hver skjorte er $ 20 til et begrenset antall støttespillere samt skip gratis til hvor som helst i USA. Kampanjen tilbyr også personaliserte silisium armbånd, valget mellom , samt avlingstopp for alle t-skjorter, mens du ser etter å utvide til V-hals, gensere, hettegensere, tilbehør, samt flere fargevariasjoner.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *