hertuginnen hadde på seg nye skiller for en tidligere uanmeldt engasjement i dag.

Hun var på besøk Sunshine huset Barn og unges utvikling Center.

En rask video av Kate ankommer deles av Rebecca engelsk på Twitter.

The Duchess var der for å lære om familien sykepleier partnerskapet, et initiativ som støtter unge mødre.

Mer fra Folk historie:

Det frivillige hjem på besøk program for førstegangsforeldre – i alderen 24 og under – lenker foreldre med en spesielt utdannet familie sykepleier som besøker dem jevnlig, fra tidlig i svangerskapet før barnet er 2.

Programmet ledes av Evelina London barnesykehus, en av Kates beskytter. Nedenfor ser du Duchess snakke med Ailsa Swarbrick, direktør for familien sykepleier Samarbeid.

I tillegg til å gi støtte for førstegangsfødende, bidrar partnerskapet forbedre barns utvikling og helse. Kate møtte ansatte og mødre som har vært gjennom programmet.

Og hørt om sine erfaringer med samarbeidet.

Her er hun sammen med Amina Dean og hennes datter, Ramira, som er tre år gammel. Ms Dean fått støtte fra FNP teamet i løpet av de to første årene av Ramira liv.

Fra Evelina Londons historie om dagens engasjement, siterer Amina Dean:

“The Duchess var nydelig og ned til jorden. Hun var veldig interessert i Ramira og stilte mange spørsmål om den støtten jeg fikk fra Evelina London FNP team og syntes veldig imponert av tjenesten.

“Da jeg var gravid med Ramira, min sykepleier Debbie hjalp meg å finne egnet bolig. Når Ramira ble født hun ville regelmessig besøke oss, og vi gikk i en klasse sammen på min lokale barnesenteret. Debbie har hele tiden vært der for Ramira og meg. Jeg føler meg veldig takknemlig for den støtten jeg har fått fra Evelina London FNP team. Det har gitt meg tillit og kunnskap for å bli en enda bedre forelder.”

En rask video deles av palasset.

Jeg tror Kate var å gi litt Ramira en kile.

Initiativet tilbys i omtrent 70 lokalsamfunn i England. I tillegg til sykepleier veiledere, er det også familie sykepleiere og kvalitet støttepersonell.

Da hun var forlater Duchess ble presentert med en Posy med fire år gamle Oliver, her sammen med sin mor, Chloe Koroma.

Chloe Koroma også delte tanker om sin erfaring med FNP. Mer, via denne Belfast Telegraph historien (siterer Ms.Koroma):

“Jeg har biopolar og etter svangerskapet jeg led av fødselsdepresjon, så jeg virkelig pris på hennes støtte. Jeg ikke lenger bruke tjenesten, men jeg er fortsatt i kontakt med Debbie som hun var en stor del av livet mitt.”

The Duchess, Oliver og hans mor.

The Belfast Telegraph stykke rapporterer også at “Den fulltids mor sa senere:‘Det var herlig møte hertuginnen. Hun spurte hvor gammel Oliver er og hva fotball skjorte han hadde på seg. Hun sa barn vokser opp så fort, og hun kan ikke tro at George er seks allerede.”

Nå for vår titt på hva hertuginnen hadde på seg for dagens engasjement.

Hun var i en skjorte som ser ut til å være av utstyr, etikettens Slim Signatur Silk shirt ($ 280).

Laget av 100% silke materiale, er den konstante beskrevet som svakt montert. Den har en knapp foran, doble brystlommer og en boks fold på midten bak. Den er tilgjengelig på utstyr, og også på Bloomingdales, sammen med Revolve og Shopbop. mange takk til Mail Online er Caroline Parr for blusen identifikasjon, samt Mallory Bowling. Vi deler flere RepliKate alternativer på vår side RepliKate Tops her.

Kates bukser ser ut til å være ved Zara. På britisk produktsiden, er elementet bare kalt Culottes (£ 29.99); på det amerikanske nettstedet, er elementnavnet høy innsnevrede bukser ($ 49.90).

Den brede ben-stil har en usynlig glidelås, og består av 100% polyestertekstil. Den ene forskjellen jeg kan se mellom stilene vist på to steder: glidelåsen på den britiske nettstedet og Kates bukser er på venstre side; i USA produktet skutt er det til høyre. Vår takk til Rachael av Cambridge Mums for hennes identifisering av Kates bukser; Rachael kjente dem umiddelbart fordi hun har et par!

Tanker om dagens utseende fra Bethan Holts Telegraph kolonne:

For to år siden, ville du ikke ha fanget hertuginnen av Cambridge døde i bukse, lagre for en skinny jean. Hennes utseende var alle floaty midikjoler, elegante skift og skarp blyant skjørt. Hun syntes å ha vedtatt dronningens politikk kun iført bukser for kledd ned anledninger – og selv da hun stakk til en trygg form.

Nå, derimot, er hun gjør bukse silhuetten av sesongen sin eier. Faktisk hennes nyeste utseende appeaRs har vært Moodboarded direkte fra noen av de mest innflytelsesrike catwalks av sesongen.

Duchess Accessorized med hennes Gianvito Rossi ‘Piper’ suede pumper.

Den svarte suede-stilen har en 3,5-tommers blokkhæl og det som kalles en “alvorlig spiss tå”, i produktbeskrivelsen på min Theresa ($ 695). Skoen tilbys også på netto-en-porter i svært begrensede størrelser.

Vi så øredobber Kate slitt for forrige ukes engasjement som viste seg baksiden til naturhagen på RHS Wisley. Nedenfor ser du dem som slitt i forrige uke.

Jeg oppdaterte forrige ukes innlegg for å si at etter å ha sett på flere bilder, lente jeg meg mot dem å være accessorize-paret så mange tror, ​​men jeg er ikke 100% overbevist om at det er tilfelle. (Jeg er ikke sikker på at dette vil bli løst i mitt sinn, med mindre vi får et annet bilde som viser dem tydelig fra en annen vinkel.)

Ett nytt bilde av hertuginnen fra dagens engasjement.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Også i dag, nyheter om den vinnende skulpturen som ble valgt for RHS Wisley, en del av en designkonkurranse Kate og det kongelige hagebruk samfunnet i samarbeid med Barnas BBC-program, Blue Peter. Nedenfor, hertuginnen og Jessica, hvis design var vinneren.

Her ser du Kate med Ben Brace fra RHS (L) og George Hassall (R), ser på oppføringene for konkurransen.

Kate med Jessica og andre tenåringer foran den nylig installerte skulpturen, som er laget av tre og resirkulert metall, og har store sommerfuglvinger.

På bildet som ble utgitt i dag av Kensington Palace, har hertuginnen på henne LK Bennett ‘Madison’ kjole. Senest så vi Kate iført Frock på en juli Polo-kamp.

En påminnelse om at vi får se både Kate og William neste torsdag i Birkenhead, hvor de skal delta i navngivningsseremonien i Storbritannias nye polarforskningsskip, RRS Sir David Attenborough.

Video:

Royal Family Channel’s video kjører om 2:30.

Og her er en Kensington Palace-video som er omtrent 40 sekunder.

KOBLING:

Les Evelina Londons historie om engasjementet her

Den daglige postens stykke er her; Belfast Telegraphs artikkel er her; En ekspresshistorie er her

Simon Perrys folks historie er her; En hei! Stykket er her; Et popsuger lysbildefremvisning er her; Telegrrafens motehistorie er her; Fug Girls Slideshow er her

90Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *