Ikke misforstå. Lagerfeldet skal fortsatt stoppes, men det er et punkt med innløsning på denne kjolen. Kan du anta hva det er?

Ja! Midriff-bandet! (Ok, så vel som potensielt den runde kragen). Ta bort de gudfulle puffede ermene, så vel som det som bare kan refereres til som en ta på Peplum; Eliminere (med en plast hurtigmatkniv hvis det ikke er noe annet å hånd) forkleet detaljene, så vel som ruffles på skjørtet, så vel som konsentrere å se en kjole som holder det ruched midriff-bandet, så vel som dypt forsiden. Du kan til og med forlate det i det stoffet, det er ikke så ille, selv om jeg ikke forstår om jeg ville parre det med de sandaler (og jeg har til og med et par som de!).

I min fantasi / teori satte noen stilassistent på Fendi sammen kjolen jeg forklarer ovenfor, med enkle hettehylser, kanskje, så vel som Lagerfeld swooped i, clanking (som han gjør, med alt det fremmede metallet, forbyder Gud deg ” Noen gang bak ham i en flykterminal sikkerhet og sikkerhetslinje) så vel som stater “Ikke tilstrekkelig tilfeldig fug! Min Gud, har jeg lært deg alt ingenting!” Så vel som da fortsetter han å legge til crap til den store kjolen under er helt skjult.

Selvfølgelig er dette all ren formodning blandet med ikke tilstrekkelig søvn (og veldig forferdelige drømmer) fra min side. Muligvis var det enda mye mer fug på denne kjolen (selv om hvor du kan sette det, jeg aner ikke) så vel som Lagerfeld, han utnyttet sine rare skarpe ringer for å pare det bort. Men jeg stiller spørsmålet om det.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Ok, Karl, bare dette oncemay 8, 2010 med 43 kommentarer
Ok, Karl, bare denne ømfebruar 16, 2010 med 43 kommentarer
Januar: God dag for en hvit WeddingAugust 4, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *