Flannelplagg guide for forskjellige anledninger
29/01/2020, utgitt av Alanic Global
Når vi går over komfortable så vel som avslappede klær som også er trendy, er det aller første som gjelder sinnet en flanellantrekk. Det være seg en kvinne eller en fyr, nesten alle har flanellplagg i skapet sitt. Button-up flanell tee-skjorter er de hvite tee-skjortene i høstsesongen. De er den typen essensielle som velger nesten alt, det kan få deg til å se utrolig grunnleggende, feminin eller punk ut.

Røm fra din utvaskede flanell med leggings samt støvler kombinasjon med noen få av de tradisjonelle stylingteknikkene som vil gjøre det å bli pyntet så mye enklere. La oss se på noen få av de fascinerende flanellantrekkene, de kloke metodene du aldri har tenkt på å style din gå til rutete, så vel som de nåværende grossistiske kvinneklærne før.

Første ting først, akkurat her er noen grunnleggende politikker man må huske på før du donerer det flanellutseendet:

Ikke muntre opp utseendet ditt så godt ved å ta på deg en elegant color -skjorte under en uutslått, rutet flanellskjorte.
ALDRI ta på deg noe annet som har fått rutet-design på det når du tar på deg en rutete flanellskjorte.
Du kan gi en lang flanell som kjole.
Hvis du tar på deg en slapp flanell, må du slå den opp med enten mager denim eller leggings.

Din stilguide:
Beste flanellfarge
Enhver farge du er elegant mest, vil være den aller beste for deg. Likevel, i jakten på flanell, er fargen som overskrider alle andre rød. Rødt er den mest elegante, den ser rolig ut, men likevel dristig ut.
Få hipster -utseendet
Hipstere har ikke bare på seg flanell, de eier den! Et universelt utseende setter på shorts med en vanlig tee -skjorte sammen med en flanell -skjorte koblet rundt midjen. Eller de knapper det sammen med Capri denim så vel som ermet på flanellen brettet idealet like mye som albuene.

Feiringen ser ut
Det er mange flanellplagg du kan bruke til sosiale sammenkomster. Flanneller er ikke alltid pledd, de er også tilgjengelige i vanlige farger. De brukes ikke bare som kjoler så vel som tee -skjorter, men som passer også. Det er en rekke flanellmotivasjoner du kan dra nytte av. Bare velg stilen som passer deg fineste, så vel som å la deg være deg selv.
Knappen ned flanellskjorte
En flanell -skjorte med alle knappene som er gjort er en prim så vel som passende metode for å flagre den. Det ser elegant så vel som pent på nøyaktig samme tid. For å gjøre utseendet litt sparket tilbake kan du kaste på Ripped denim med det.

Bedriftseiere som ønsker å kjøpe engros flanell -skjorter til butikken sin, kan komme i kontakt med en av de fremtredende produsentene. Alt du krever å gå er å gå med deres enorme samling av klær, velg de nødvendige brikkene, samt spesifisere bulketterspørselen til støtteteamet for det samme.

Tagger:
flanell tee skjorter engros
Engros flanellskjorter
Engros flanell tee skjorter USA
Engros kvinneklær

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *