Det handler om å gå naturlig nakne lepper, minimal sminke og fargede kinn. Men noen ganger må du forsterke det daglige utseendet ditt, spesielt hvis det er en spesiell anledning og er om kvelden. Kveldsutseende er stort sett dramatiske, og du trenger det berøringen av glitter i katteøyet og litt dramatisk skimmer. Canadas herrelandslag i fotball Skjorter Vi kom ned og kuraterte noen av de beste opplæringen om kvelden for deg. Ta en titt på de nåværende sminke -triksene fra de beste makeupartistene.
Komme i gang med Best Evening Makeup -utseende
For ansiktet:
Få grunnlaget og konturering riktig! Dette er det grunnleggende for å få kvelden sminke. Du må ha en lydbase for ansiktet ditt, og så kan du leke med øyenskyggene og kinnflekkene. Men først runde opp basen din med de beste produktene og gjør grunnlaget sterkt.

Dette er hva du trenger: grunning (en god grunning som ikke vil etterlate en klebrig rest bak), et mineral/pulverfundament, concealer og en konturerende palett (og selvfølgelig børster). Ytterligere: kinn flekk eller rødme
Få det utseendet:
Begynn med å bruke grunningen din over et rent og fuktig ansikt
Sett nå på foundation for å lage en base. Velg en farge som Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter er nøyaktig skyggen på hudfargen din
Bruk en concealer to nyanser lettere enn huden din for å skjule de øyeposene og pletter
Bruk en farge fra det kontureringssettet som er to nyanser mørkere enn hudfargen din for å legge til mye mer definisjon til nesen og kjevelinjen.
Bland alt godt
Skras opp ansiktet ditt i et smil og puss litt rødme på eplene på kinnene. Gratulerer! Du har nettopp forberedt ansiktet riktig!

Kilde: pinterest.comfor leppene:
Fet er den nye svarte de sier! For et glam -utseende, sørg for at leppene stikker ut og hvilken bedre måte å få dem til å stikke ut enn å bruke litt rød lippie! Fet røde lepper ser ikke bare veldig friske ut, men de legger også litt ungdom til ansiktet ditt.
[SC: MediaD]

Dette er hva du trenger: en god leppepomade, en høyt elsket rød leppestift (vi personlig elsker M.A.Cs Ruby Woo og Russian Red. De går veldig bra med den indiske hudfargen)
Få det utseendet:
Bruk en leppepomade for Argentinas herrelandslag i fotball Skjorter å forberede deg og kondisjonere leppene før du bruker fargen
Blot med vev for å fjerne all den ekstra leppepoma
Du kan bruke leppestiften direkte, eller du kan til og med bruke en leppebørste-hva du er komfortabel med. Vær nøyaktig med applikasjonen og ikke har for mye på leppene dine heller!

Nedenfor er noen kvelds sminkeideer for lepper.

Kilde: pinterest.com For øynene:
Sist, men ikke minst i sminkespillet ditt-øynene! Øynene dine er vinduene til din glamkveld! Forsikre deg om at du bruker den beste øyesminke og beste skimmer for å gi den definisjonen til øynene dine.
[Les også: Smokey Eye Makeup Tutorials]

Dette er hva du trenger: Metallisk eyeliner, øyenskygge -palett, noen applikatorbørster, falske vipper og en panneblyant.
Få det utseendet:
Start med en farge som er nøytral og nær hudfargen din
Line de øvre vippene med litt eyeliner og bruk metallens eyeliner på toppen av den normale
Prøv å bruke bare de eyelinene som ikke har for mange glitterpartikler. Jo thunkier det er, jo mye tøffe det vil være å opprettholde foringen
Stikk falske vipper på plass og bruk en mascara for å definere dem mye mer (valgfritt)
Ikke glem å tegne på noen gode bryn subtilt!

Kilde: pinterest.com Det går! Din komplette sjekkliste for hvordan du kan gå med en kveldssminke! Håper dette innlegget er verdifullt med ideer om sminke på kvelden du kan prøve. Gladet kveld y’all!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *