“Mad for Plaid” er en underdrivelse med hensyn til min besettelse og kjærlighet til rutete og tartanske stykker denne høytiden. Jeg kan ikke hjelpe hvordan festlige rutete utskrifter minner meg så mye om julen. Når vi Feyenoord Skjorter snakker om jul, er det 6 dager unna … dagene går så fort! Hvis du er en del av kjøpere i siste øyeblikk, vil Plaid og Tartan helt sikkert lage en fantastisk feriegave. Jeg rundet opp noen av mine favoritt rutete gaver (her) og gaveideer i siste øyeblikk (her).
Denne Steward Plaid Skirtwas kjærlighet ved første blikk, og jeg kunne ikke vente med å få hendene på dette JCrew -skjørtet. Passformen er utrolig, og jeg elsker den flouncy og feminine berøringen som gjør det til et typisk feriefestskjørt. Jeg sammenkoblet den med Awhite Button Down Shirtand og la Abow Neck Tiefor til en festlig følelse. Tilsetningen av den røde pelsen hjelper til med å få frem den plaid -skjørtet.
Hva jeg har på meg:
Plaid skjørt (40% avslag + helt gratis frakt her, elsker dette mønsteret her) // hvit t-skjorte (her) // Bow Neck Tie (her, elsker dette her) // sko (her, budsjettvennlig her/her) // frakk (gammel, prøv dette her, her og her) // øreringer (gamle, prøv dette her og her)
Handle utseendet mitt

< >

JavaScript er for øyeblikket deaktivert i denne nettleseren. Reaktiver det for å se dette innholdet.

Du kan også glede deg over:

Hvordan legge til skinnshorts til …

Hvordan bruke høye midjerte bjellebottom jeans

Vårfarger jeg er begeistret for å prøve Costa Ricas herrelandslag i fotball Skjorter

Det ideelle vintersesongantrekket å ha på seg nå

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Abonnere

Takk for Yokohama F. Marinos Skjorter at du abonnerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *