velger klær du skal ha på deg når du sykler på terrengsykkel
12/04/2021, utgitt av Alanic Global

Å bli klar for en tur på MTB -sykkelen din er utvilsomt spennende. Imidlertid er så mye som å være forberedt på turen i det vesentlige, like viktig er å ha passende klær. Siden hver type sykling er forskjellig, er klær for å ri på en MTB -syklus ikke annerledes. Hvis du sportslig de aktuelle klærne når du sykler på den beste MTB -syklusen, vil rideopplevelsen din være en hel del annerledes så vel som mye mer behagelig også.
Ved ekstremt begynnelse er den essensielle klærguiden for alle typer syklist at de må styre fjerne sportslige tette så vel som klamete plagg på terrengløyper. Hvis du kjøper for helt nye klær samt satt fra fremtredende britiske plaggprodusenter grossist, kan du oppdage ting som i form er du helt riktig i stedet for å gå på akkord med de unøyaktige passformene, noe som kan gjøre deg ekstremt ubehagelig i løypa.
For alle typer kaldt så vel som å regne klimasykling, antydes det at du har en terrengsyklingjakke. Hengede jakker for terrengsykling er forskjellige fra andre typer ved at de er laget av mer motstå materiale for å gjøre det gjennom de tøffere ridesituasjonene. Hvis du kjøper en jakke med hette, må du forsikre deg om at hetten passer behagelig på toppen av hjelmen.
Når det gjelder å velge en trøye for en MTB-sykkeltur, kan du bla etter noe som er kroppsmessig, men ikke klamete. For mer tyngdekraftsorienterte klær, gå etter noe som fremdeles er løsere. Hvis du sykler på et sted med gode tilbud med flora, kan du velge en trøye med fyldigere ermer for å beskytte mot grenene så vel som børster. For sommeren vil en lett ermeløs jakke også fungere fint.

Kroppsittende shorts er å foretrekke hvis du søker etter muskelmassestøtte når du sykler på en MTB-sykkel. Likevel, hvis dette ikke er din primære bekymring, fungerer aerodynamiske løstsittende shorts også bra for en tur.
Når det gjelder å kjøpe for nødvendige klær for en tur på MTB -syklusen, trenger du spesifikke shorts som tillater enkel bevegelse av bena. Lagt til funksjoner i shortsen inkluderer en polstret skrittforing som vil redusere våtheten så vel som friksjon, og redusere enhver type uro på en lang tur.
Bedriftseiere, du kan kjøpe de fineste sykkelplaggene til butikken din ved å komme i kontakt med en av de fineste sykkelplaggprodusentene i bransjen. Be om et tilbud fra supportteamet så vel som søk med samlingen de har å tilby. Single out pieces du liker for butikken din, samt stave ut bulkrekkefølgen over e -post.
Lydversjon: Klikk her
Retning:

Tagger:
klesprodusenter i Storbritannia
Sykling klær produsenter i New Jersey
Produsenter av sykkelplagg
Syklingsplagg Engros i California
Storbritannias plagg produsenter grossist
Enprodusent i engros klær i Storbritannia
Engros sykkelplagg i Texas
Engros sykkeljøye

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *