bluse: ty-lr (utsolgt, men ermeløs versjon som tilbys her, mange lignende valg her og som denne) | Bukser: Alice så vel som Olivia (her i svart; lignende pinstripe -versjoner her og her; & liker de samme buksene i denne fargen) | Sko: c/o Everlane | Frakk: gammel, ekstremt lik her) | ØRINGER: Lignende her | Lip: Nars (Bansar)

< >

Jeg brukte dette ensemblet i forrige uke, så vel som mens jeg fanget opp den siste sesongen med detraksjon i helgen (les: Thanksgiving Weekend er for å spise, shoppe samt overstadig å se på TV -serier), innså jeg at Elizabeth North, spilt av Portia de Rossi, bruker i utgangspunktet en versjon av denne antrekket i hver eneste episode. Selv om jeg kanskje ikke er rask med å skape henne for utpressing som det aller beste middelet til å klatre på forretningsstigen, er arbeidsstilen hennes så på poeng for meg. Ingenting slår et klassisk par Katharine Hepburn-esque høye midje, brede benbukser sammenkoblet med en slips-halsbluse for det perfekte feminine kontrapunktet til herreklær-tonetreffet med slouches så vel som pinstripe-bukser. Hvis disse widelegene er litt dramatiske for deg, kan du inspisere de lignende Pinstripe -alternativene her og her.

Som nevnt ovenfor, blusen jeg bruker nettopp tilbudt, men hvis du er tilhenger av Bow Blouse -trenden, kan du ta en gander med alle de lignende versjonene her. Den jeg bruker er av Ty-LR, som er et nytt-til-meg-merke som jeg er helt forelsket i. Jeg har nettopp scoret denne kjolen (som du på samme måte kan se her mye bedre på modellen) som er 25% avslag i helgens salg! Når vi snakker om helgetur, kan du inspisere listen over de aller beste tilbudene som skjer denne helgen mens du slapper av i dag / ser på fotballspill. Jeg har snappet opp mange gaver fra Holiday Memo 2015 siden du i utgangspunktet kan få hva som er til salgs akkurat nå. Spesielt har jeg fått disse jeansene, denne vertinne -gaven, så vel som disse for kommende juleunderholdning hjemme hos meg!

Jeg håper du liker den siste dagen i denne høytidshelgen, så vel som selv om i morgen betyr en retur til jobb for de fleste av oss, inspiser tilbake akkurat her lyse så vel som tidlig for gode tilbud på cyber mandag favoritter! Alt salget i helgen er overveldende (og litt irriterende), men jeg forstår fra å oppdage den vanskelige metoden i mange år som de absolutt er verdt innsatsen for å slå av feriegavelisten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *