unike stiler produsenter integrerer seg i sublimering skjorter
18/03/2019, utgitt av Alanic Global
Sublimeringsmetode har endt opp med å være en av de mest verdsatte utskriftsteknikkene i bransjen. Det er også en av de enkleste utskriftsmetodene der du kan overføre stilen til et materiale. I sannhet er ikke bare stoff, men andre forskjellige typer produkt er passende også for sublimeringstrykk.

Generelt er klær som aktivitetskostymer, sportstrøyer samt til og med Halloween -klær trykt ved å bruke sublimeringsteknikken. Mange forhandlere har bekymring for nøyaktig hvordan de skal lage sublimerte trøyer. Derfor, hvis du vil oppdatere butikken din med de nyeste sublimerte sportsklærene, vil det være lurt å se på de spesielle designene.
Svart så vel som hvitt mønster
Den svarte så vel som hvit stil er fremtredende blant trenerne så vel som treningssentertrener. Du kan oppdage mange forskjellige varianter i denne kategorien. Det er silhuettstiler i tillegg til sitatene i Bicolor nyanser. Velg dermed disse for å imøtekomme de tradisjonelle behovene til folket.

Ombre -teknikk
Ombre Color Print er fremtredende blant tenårene i tillegg til de unge voksne. De fleste av cheerleading -draktene er designet i dette fargevalget. Ikke bare dette, du kan også oppdage svømmedrakter i slike fargetoner. Velg således mellom et bredt utvalg av pink, blues samt miljøvennlige for å tilby mangfold i fargevalget.
Camo -trykk
Camo -trykket er ikke bare fremtredende innen sportsklær, men klokt slitasje også. Disse er veldig fleksible i naturen og stilige også. Derfor kan du bulk bestille spesielle høye intensitets fysiske kondisjonsklær i slike unike utskrifter for å imøtekomme den store publikumsbasen. Sammen med sportsklær kan du også velge Camo -trykte athelisjakker, da disse er super stilige så vel som fremtredende fysiske kondisjonsklær.
Psykedelisk trykk
Det psykedeliske trykket er ikke bare begrenset til hippieplaggstiler. Du kan også oppdage en rekke slike farger, så vel som utskriftsmønstre i sportsklær. Sørg for å skaffe deg slike plagg med en mengde indie og svimmel mønstre, da de unge klientene definitivt vil like den nye samlingen.
Undersea Life
Livet under havet er helt fantastisk så vel som fargerikt. Velg derfor stiler som besitter havlivets flora så vel som fauna. Disse stilene er enkle å overføre på materiale, så vel som sjarmen er også ganske unik. Barnas sportsplagg kan utformes med slike mønstre.

Dyrespor
Dyretrykk har også gått inn i aktivitetsscenen. Du kan oppdage mange sportssweatshirts, så vel som til og med sokker som er trykt i myke toner, men med mønstre av leopard så vel som til og med gepardhud. Så hvis du vil velge det sterke og nydelige utskriften til butikken din, kan du tilby farger til kundene i stedet for å ta den tradisjonelle ruten.
Tropisk flora
Mønstre av tropiske blader så vel som blomster er etterspurt etter sin unike livlige appell. Stilklassifiseringen består av temaer som Split Leaf Philodendron, Banana Leaf, Palm Leaves med tilsetning av forskjellige forskjellige blomster.
Tilpasset trykt
Det tilpassede utskriftsvalget gir en utmerket sjanse til forhandlerne med spørsmål som nøyaktig hvordan du gjør sublimeringstrykk på t-skjorter. Derfor, hvis du vil imponere merkevarenes estetikk i klærne. Derfor kan du være vitne til sublimeringstrykkmetoden selv i tillegg til å style klærne til merkevaren din.

Få alle dine bekymringer som er svart på som nøyaktig hvordan du lager sublimering skjorter med hjelp av en fremtredende produsent. Du kan komme i kontakt med det innovative teamet for å forstå om metodene som brukes for å produsere de fantastiske designene. Den sublimerte trykte utgangen er holdbar så vel som farg raskt. Derfor, enkelt å bruke så vel som vedlikehold.

Tagger:
hvordan du gjør sublimering utskrift på t-skjorter
Hvordan lage sublimerte trøyer
Hvordan lage sublimeringsklær
hvordan lage sublimering skjorter
sublimerte klær
Sublimering skjorter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *