Bortsett fra å fremme min selvtillit at graviditet så vel som belted utseende kan sameksistere, fungerer dagens opptak som sartorial bevis på at helt svart antrekk fungerer etter hvert som værforholdet blir varm. De morsomme ermene i denne kjolen av Beaufille taler til oppdrift og sesongens lekenhet. Mens den åpne halsen lager metode for dine foretrukne lagdelte halskjeder. Legg til at et skjørt som har en viss flyt til det, så vel som dette utseendet er hjemme i mai. En bedårende liten pose så vel som ens favoritt solbriller skader absolutt ikke. Apropos bedårende svarte små vesker, bare vent opp til du inspiserer skjønnhetene som er avrundet nederst i dette innlegget.

Beaufilleflora Ribbed Midi -kjole (lignende stil her)

Saint Laurentembellished Patent-Leather Belt (rimelig valg her)

Le specsrapture Cat-eye solbriller

Selv om du ikke går fullt fra monokrome, er det alltid et flott konsept å investere i et friskt par svarte sko/sandaler/solbriller/osv. for sesongen. De er slitasje-med-alt-stifter som vil polere av hvert blikk fra her med Labor Day (og utover). Ikke se nå, men jeg vil våge å anta at fjorårets valg nederst i garderoben din er i krav til en oppdatering.
Jo mer du kan gi ditt helt svarte utseende med flyt så vel som moro, jo mer vanlig kommer du til å være i stand til å stole på dem i de varmere månedene. Det er virkelig ingen grunn til å oppgi farvel til dette nødvendige nøytrale, så vel som alt det raskt er tilbehør (det er et ord) verktøy. Nedenfor, fortsett din lignende affære med denne blekkete fargen langt inn i sommeren med noen få av brikkene jeg kjøper mens vi snakker.

Min foretrukne alle svarte antrekk for våren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *