Noise ChargeSummer Show Celebration Season er over oss, så vel som mens det er den aller beste tiden på året for de som liker musikk, er det et gradvis risikabelt forslag for musikkentusiaster med smarttelefoner. Det er siden showfeiringer er lange – i noen tilfeller som varer i flere dager. Smarttelefonbatterier varer imidlertid ikke nesten så lenge som feiringen de blir tatt med til: mange smarttelefonbatterier varer i beste fall i beste fall, så vel som enda kortere mengder tid når de er inkludert i tung datatrafikk.
Lydbølge-telefonlading Gå inn i telefonladende T-skjorte som bruker støybølger for å avgjøre et telefons batteri.
Denne telefonladende t-skjorten er kjent som “lydladningen”, samt avslørt av trådløs leverandør Orange. Gadgets som iPhones så vel som Android -smarttelefoner.
Telefonen trenger støynivåer for å nå minst 80 desibel i kjøp for å produsere strøm, men det burde ikke være noe problem på Storbritannias største musikkfestivaler. Musikk på disse hendelsene krysser normalt at terskel lett, og antyder showgjengere kan bruke sine håndholdte dingser hele helgen. Faktisk lover T-skjorten å lage drøyt seks watt i løpet av en helg som vil holde en telefon i gang i løpet av landets lengste løping, så vel som mange fremtredende musikalske begivenheter.
Disse telefonladende tee -skjortene er bare den nyeste utviklingen i et marked som søker etter metoder for å holde telefoner i gang i tillegg til å lade uten elektriske utsalgssteder samt klumpete kablede ladere. Noen virksomheter har overført for å produsere prototypetelefoner med solcellepaneler foran eller bak, og tatt inn sollys i tillegg til å konvertere det til et øyeblikkelig støt med batterienergi. Ladeputer
Atter andre virksomheter har etablert flate “ladeputer” som avgifter mobile gadget-batterier bare ved å legge dem på en pute som sitter på en flat overflate, i stedet for å koble dem til en USB T-skjorte eller Apple-ladingsport. Det er en utvikling at støylading -skjortene etterligner, med deres flate (på brystet) ladeområdet så vel som støyabsorpsjonspute rett under hvileområdet for den mobile enheten.
For sin del er ikke støyladet T-skjorte helt kabel-tv-gratis. Du trenger ikke å være koblet til en vegglader, men du vil kreve å få kabel-TV-en koblet til telefonen din for å kjøpe for støybølgene, så vel som etterklang som skal konverteres til telefonladingsenergi. Det er et skritt i den beste retningen, men det er ikke full realisering av de kabelfrie ladetjenestene som mange virksomheter til slutt jobber mot.
Uansett hvem som vinner krigen for laderfri telefonbatteri-lading, er det fjernet at dette er den nye grensen til mobilteknologi. I tillegg til metodene holder vi dingsene våre i gang hele tiden, slik at du kan slå telefonboken din, så vel som mye mer, så vel som mye mer komplekse applikasjoner er i ferd med å få mye mer forskjellige – så vel som mye mer science fiction – veldig, ekstremt snart.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *