Lisensiert offisielt Spider-Man T-skjorter
Det var på tide at vi tok en pause fra Assault of Game of Thrones -merket som kom i alle former så vel som former. I mellomtiden er det en mer utmerket popkultur grunn til å feire med en fin liste. “Homecoming” er den siste delen av Spider Guy -franchisen, samt fokuserer på tenåringsspørsmålene til Peter Parker som er i konflikt med superheltlivet.
Det har fått gode evalueringer når det gjelder manus så vel som historie, siden det viser Peters høye institusjonsliv, noe som gjør det morsomt så vel som interessant, og ser flere av tenåringene hans som prøver å være barn. Det gjør at du virkelig bryr deg om karakteren. Det betydde på samme måte mye å ha Michael Keaton i funksjonen til Vulture, som lager en flott skurk. Noen kan være uenige i manuset som bryter bort fra den originale tegneserien, og føles som om det drar litt. På oppsiden er det prisverdig å se filmen stå på egen hånd. De som leter etter intense kampscener vil føles litt skuffelse. Nøyaktig det samme gjelder de som forventer hva som er akkurat som i tegneseriene. Kanskje vil Iron Guy -komo applaudere dem.
Alt i alt er det en flott tolkning av karakterene, en film som er godt skrevet, med stor retning så vel som stor skuespill. Etter å ha uttalt det, la oss se hvilke foretrukne nettsteder for at vi skal feire den nyeste omstarten av Marvel’s Spider Man. Vi inkluderte DesignByHumans, Zazzle, Truffleshuffle samt Teeturtle.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *