For hektiske arbeidskvinner er passformen ofte den enkleste antrekket å kaste på om morgenen. Generelt handler ikke denne funksjonen om intervju passer for kvinner, som skal være like tradisjonell så vel som grunnleggende som du får – i stedet handler denne funksjonen om den noe forskjellige passformen som er fasjonabel, men likevel profesjonell.
Det er så mange fantastiske anfall til salgs i Nordstrom Jubileumsalg at vi ga dem sitt eget innlegg. Selv om gode tilbud blir tilbudt ut eller ned i heldige størrelser, har denne rimelige passformen (som er tilgjengelig i både rosa så vel som svart) fortsatt gode tilbud på størrelser igjen.

Jeg liker den cinched midjen, så vel som de enkle buksene. Jeg legger merke til at noen dårlige evalueringer bemerker at lommene blusser ut på hoftene – så vel som siden vi drar tilbake i mønstrene til bukser så vel som direkte kuttede bukser, mistenker jeg at vi får se mye mer av disse skråstilte hoftelommer. Mine 0,02 dollar hvis du liker et par andre bukser enn lommene: Hvis de kommer sydd, hold dem sydd – kan du også sy dem stengt (eller ha en skreddersyr det).
Blazeren er tilgjengelig i både svart og rosa i størrelser XXS-XXL; Det er merket til $ 119 i løpet av NAS, men vil imidlertid gå tilbake til $ 179 når salget avsluttes 30. juli. Buksene er tilgjengelige i størrelser 00-16W. Buksene er merket ned til $ 65, men vil være $ 99 etter at salget er avsluttet.
Denne publiseringen inneholder tilknyttede lenker, så vel som Corporette® kan gjøre provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Salg av arbeidsklær for seddel for 8.25.22 …

Saks Fifth Avenue – Designer Sale, så mye som 70% avslag!
Neiman Marcus – Salg er på salg, så mye som 75% avslag!
Net-a-Porter-7000+ nye linjer lagt til, så mye som 80% avslag!
Nordstrom – 7000 nye markdowns for kvinner
Lo & Sons – så mye som 50% avslag!
Of Mercer – Warehouse Sale: Så mye som 60% avslag
Loft: Summertime Clearance: Så mye som 70% avslag på rutinekostnader
J.Crew-$ 75 Denim og mer slitasje-nå-stiler
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabatt på alt; $ 10 av hver $ 50 du bruker

Annet salg av merknad:
Buffy-Besparelser på skolen: Så mye som 15% av sengetøyet
Fallskjerm-Spar så mye som 40% avslag på siste sjanseartikler
Foryngelse – Salg av oppholdsrom: Så mye som 30% avslag (lesere som belysningen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *