Jeg elsker dette bildet, som er høflighet av absorbasconen (hva som helst det er) og thad.

Jeg mener, se på det – ingen ermer, lite skjørt, helt Vestigial brystlomme (men det som ser ut som pennholdere på beltet og muligens armbåndene), sa armbånd (!), Noe som jeg er ganske sikker på er en minerens lys Headband, og (selvfølgelig) hansker. Ja, hansker. Dette er et så bra eksempel på hvordan tidligere forutsigelser i fremtiden alltid er i noen små, men forteller, vei. Hansker! På kontoret!

Og … En betydelig takk til alle som har bidratt til Heifer International så langt! Hvis du ikke ser sidefeltet … du sannsynligvis ikke bruker Firefox-nettleseren, som er helt gratis og enkel å bruke. Jeg prøver å finne ut hvorfor det går sør i andre nettlesere, men i mellomtiden er jeg redd å rulle hele veien til bunnen av siden er lavteknologiske løsningen. Eller, for å gå direkte til donasjonssiden, klikk her. Takk skal du ha!

Også: det vil være et nytt hemmelig liv av kjoler i morgen. Og hvis vi treffer Heiferen International Donation Mål før jul, skriver jeg et hemmelig liv Drabble for hver dag mellom måldagen og julen – så hvis vi treffer målet 20. desember, skriver jeg fire hemmelige livskjemaer. Gir mening?

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

The Dressjanuary 21, 2009
Lustworthy PocketsDecember 5, 2006
Jenta i Grey Flannel DressAugustet 16, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *