Janet på Lanetz Living har brukt oss en spesiell kjole en dags diskonteringsrente på hennes eksepsjonelle mønstersted! 10% avslag; Bare gå inn i “Dressaday” i kupongboksen.

Siden jeg er en samvittighetsfull bloggeforfatter, vil jeg aldri publisere en diskonteringsrente uten å prøve det først, slik at dette mønsteret nå bruker sin metode for meg:

Jeg er glad for å rapportere diskonteringsrenten fungerer som annonsert. Kunne ikke være enklere, spesielt når fingrene bare naturligvis typer “kjole” uten å tenke.

Dette er et utmerket mønster for å teste ut diskonteringsrenten (hoste) vurderer at jeg aldri har tilstrekkelig av disse enkle kroppene. Ingen dart, bare samler så vel som tucks, en stor dyp vee, så vel som fronten som omhandler, er egentlig i ett stykke med bodice – det bretter bare under. Ingenting kan være enklere, egentlig. Jeg tar vanligvis denne typen two.jpgece-bodice, så vel som bare slår den på hva som helst sirkelskjørt mønster jeg bruker på den tiden … det er en lat løsning, da det bare er to sømmer i en sirkelkjørt, vs seks her. Bare vær sikker på at du markerer midtfronten så vel som baksiden av sirkelen for når du fester den til bodice. (Jeg gjør det med en liten snip i sømgodtgjørelsen.)

Dette utgjør godt med lette bomuller, spesielt voiles samt plener. I tillegg til at hvis du utilsiktet får litt mindre materiale enn du trengte for en full sirkel, er det alltid de gores, bare i tilfelle!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Samler min thoughtsmay 2, 2008
Den aller første kjolen så vel som den siste Dressmarch 12, 2008
Etsys tap er din GainMay 21, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *